Skip to content

Букмейкъри класация – Ревю за спортни залози

hXb2Vjwb_400x400КЛАСАЦИЯ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ОНЛАЙН БУКМЕЙКЪРИ за Спортни Залози

Тъй като е от голямо значение да залагате в сигурни и надеждни онлайн букмейкъри сме подготвили за вас класация на онлайн букмейкърите базирана на проучване на различн агенции и мнения на потребителите. Ето как са класирали букмейкърите различните статистически агенции и потребители:

1.Определено номер 1 в спортните залози в интернет е компанията Бет 365. Те са най-големия букмейкър залагащ на доверието в клиентите си и често изненадващ ги с нови бонуси, високи коефиценти и печалби. Сайътът на Bet365 е направен с лесен, удобен и приятен интерфейс. Букмейкъри класация за Bet365

2. На второ място потребителите и фирмите за рисърч са класирали другия безпорен лидер в залаганията – букмейкъра Betfair. Известни с високите си коефиценти, милиони играчи на ден се доверяват на тях и прибират солидни печалби. Букмейкърите Betfair са известни със своите седмични оферти за високи коефиценти с увеличение до 5 пъти от нормалните, но само за нови потребители!

3.На завидното трето място в класацията за букмейкъри е класиран гигантът сред спортните залози – SportingBet Известни с бързото изплащане на печалби и множество бонуси те са едни от най-силните конкуренти на BET365 и Betfair.

4.На четвърто място в класацията се нареждат William Hill известни още като – домът на наддаването. Това е най-популярния сайт на територията на Обединеното Кралство – Великобритания. Гъвкави условия за работа и ежедневни промоции придружени с много бонуси.

Повезе относно Bet365 букмейкър за спортни залози, може да намерите на: https://bet-bg.com/bet365/

Букмейкъри класация

error: Content is protected !!