Skip to content

Bet365

АЛТЕРНАТИВЕН ЛИНК ЗА ВХОД  В БЕТ 365

BET365 РЕГИСТРАЦИЯ


Какво е Бет365 ?

Бет365 е един от най-известните букмейкъри за онлайн залози в световен мащаб. Компанията оперира в повече от 200 държави и има над 14 милиона клиенти.
Букмейкърът е подходящ най-вече за играчи, които предпочитат комбинираните залози и залозите на живо, поради голямото разнообразие от възможности за залагане. Ако желаете да научите повече за бет365 регистрация, може да посетите сайта на bet-bg.com

Как да използвате Бет365 ?

Откакто Държавната комисия по Хазарта забрани достъпа от България до повечето букмейкъри, се усети нуждата от алтернативен вариант за онлайн залози.
Ние от hazartbg.com предоставяме възможността да отворите сайта на Бет365 от територията на България чрез компютър, мобилно устройство или таблет. При нас ще намерите алтернативен линк за Бет365 на български, чрез който ще можете да залагате спокойно и неограничено.

След създаването на вашия акаунт/регистрация в бет365 е време да верифицирате своята сметка. Как да стане това ? Прочети повече относно Bet365 верификация и верифицирай акаунта си.

Защо spotbg.tv ?

Компанията spotbg.tv е партньор на Бет365 и като такъв, има законовото право да предлага на своите клиенти алтернативен вариант за онлайн спортни залози на територията на Европа (без страните, в които Bet365 няма лизенц). СпотБГ ТВ Ви дава шанса да вземете еднократен бонус след регистрация в бет365. Ето й как може да вземеш своя 100% Bet365 bonus.

Ние разбираме колко е важно доверието на клиентите ни и нашата мисия е да предоставим най-доброто обслужване. Вече сте съществуващ клиент на Bet365 и искате да вземете нов бонус ? Да, това е възможно чрез функацията Bet365 Bonus лоялност.

Как можете да залагате ?

  1. Влезте в сайта на bet365 от тук >> ВХОД <<
  2. Натиснете върху бутона „Заложи
  3. Ще се отвори малък прозорец на който пише „Регистрация„:

bet365 регистрация mobile app

4. Попълнете полетата с нужната информация за Вас. (Моля, дайте коректни данни, тъй като на по-късен етап ще се наложи да правите плащания, депозит, тегления с тези данни)

5. Направете депозит: След като направите регистрацията си, автоматично ще се появи нов прозорец за Депозит. Там напишете номера на вашата дебитна/кредитна карта, CCV номера (последните 3 цифри от гърба на вашата карта) и дата на изтичане.

6. Вече сте готови да направите първия си залог! За повече информация как да направите първия си залог и да получите паричен бонус, посетете нашата Бет365 страница тук.

Как можете да тегля пари ?

Депозирането и тегленето на средства става изключително лесно и бързо, без никакви такси за превод на парите и при двете операции. Клиентите ни разполагат с голям избор от начини за плащане – Paypal, Moneyboors, Skrill, Neteller, Click2pay, дебитни и кредитни карти (Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro), банкови преводи, пощенски записи и чекове. Ревю на сайта www.bet365.com направено от сайт за спортни залози: https://bet-bg.com/bet365/

Bet365 registraciq

SpotBG.TV

error: Content is protected !!